mandag 20. januar 2014

Sidensvans - Bohemian Waxwing

Rotet litt i arkivet mitt og fant fram et par bilder av sidensvans jeg tok for et par år siden på Jomfruland. Utstyr og ferdigheter var ikke helt som i dag, men synes de er såpass bra at de fortjener  en plass på bloggen. Husker det var utrolig fint vær den helga og lyset var nok i det hardeste laget.
Sidensvansen er en utrolig flott fugl og disse var relativt lite sky. 


Klikk på bildet for bedre visning:4 kommentarer:

 1. Gode bilder av den eksotiske gjesten dette, alltid litt vrient å få bra bilder i dagslys. Det første bildet kunne med fordel vært støyredusert på bakgrunnen.

  SvarSlett
 2. Dette beviser at man ikke nødvendigvis trenger dyrt utstyr for bra bilder. Bildene ble veldig bra, men enig med Robert at støyen er fremtredende på bilde 1, og det er kanskje her utstyret har kommet litt til kort.

  SvarSlett
 3. fine bilder, holder en knapp på nr2. bra du holder koken i vintermørket espen

  SvarSlett
 4. Hei og godt nytt år! Takk for gode kommentarer. Som der har kommetnert er bilde nr. 1 skjemmet av støy. Har begynt å bruke Photoshop og disse bildene er tatt med 350D og er mine første som RAW. Så det er som Bo så riktig påpeker med hensyn til utstyr. Så kvaliteten er så som så. Har nå fått kalibrert skjermen, så jeg håper ting skal bli bedre.

  SvarSlett